Tom De Bie & De Imkers

VZW KAVA

 

Kulturele Ambiance Via Artiesten

Tom De Bie & de Imkers

"Veelzijdig en afwisselend … dat is het minste wat je over het repertoire van deze vier vrolijke muzikanten kan zeggen.
Ze springen van klassiekers als “I'm a believer”, “Proud Mary” of “Ik wil je” naar kanjers als “Laat De Zon In Je Hart”, “Geen Wonder Dat Ik Ween”  en luisterpareltjes als “Another Day” van Buckshot Lefoncque. Onderweg gooien ze er naadloos nog wat Franse Chansons en hedendaagse hits tegenaan.
Uit een lijst van meer dan 100 (!) nummers stellen ze een playlist samen naargelang de wens van de organisator of de aard van het evenement, met één doel voor ogen: het publiek gedurende een tweetal uur plezieren en ambiance brengen. Uiteraard doen ze dit ook voor het eigen plezier, da’s minstens even belangrijk. Dansen mag, meezingen moet! Daar maken ze een punt van. Tom herkent u misschien nog van zijn doortocht in Idool 2007.  Wees snel en boek Tom De Bie & de Imkers voor ze overstappen op speed-metal :) "


De organisator krijgt steeds de keuze om hen te boeken op de klassieke manier of enkel met een Nederlandstalig repertoire. De klassieke manier bestaat uit meezingers in het Engels, het Frans en het Nederlands.
 
Facebook: https://www.facebook.com/TomDeBieendeImkers
Live-beelden: 

https://www.youtube.com/watch?v=L4K8dvD9Qxg
https://www.facebook.com/watch/?v=6219582961395497&ref=sharing 
Prijs: € 915,00 + € 54,90 BTW. In deze prijs is alles inbegrepen behalve de PA (= licht- en geluidsinstallatie).

Indien de locatie van het optreden verder dan 90 km ligt van Sint-Denijs-Westrem (Gent) wordt er €100,00 kilometervergoeding aangerekend.
Indien gewenst kunnen wij u vrijblijvend een offerte voor de PA bezorgen.