De Ambissadeurs

VZW KAVA

 

Kulturele Ambiance Via Artiesten

De Ambissadeurs

De Ambissadeurs zijn geroutineerde ambiancemakers, sommigen onder hen stonden al op het podium met o.a Willy Sommers, Bart Kaëll, Gunther Neefs, the Gibson Brothers, Johnny Logan en vele anderen uit de showbizzwereld.
Nu vormen ze samen een feestband met als enige doel, uw EVENEMENT naar een hoger niveau brengen.


Toen Clouseau, Frans Bauer, Barry White, Sandra kim en Euryrthmics hun hits schreven konden ze niet vermoeden dat hun TOPPERS onderhanden genomen gingen worden door De Ambissadeurs.
De GROOVE, de FEELING , de danspassen… hun HITS kregen vorm in een INTERACTIEVE, WERVELENDE show, die al menig DANSVLOER tot de nok vulde met GILLENDE VROUWEN, bronstige mannen en flauwvallende GROOTMOEDERS...
Glenn Medeiros, Rob De Nijs, Dimitri Vegas & Like Mike stuk voor stuk vliegen ze voorbij in medleys DIE DE DANSVLOER DOEN BRANDEN!!!
Ben je op zoek naar een LIVE partyband die garant staat voor een ONVERGETELIJK feest ... De Ambissadeurs ... gisteren nog op het podium met Nicole en Hugo... Volgende keer op dat van U!
 
Live-beelden: https://www.youtube.com/channel/UCTNSbUG_RSY5-xcXENbEP5w

Facebookpagina: https://www.facebook.com/deambissadeurs

Prijs: € 1643,00 + € 155,88 BTW. In deze prijs is een inprikset inbegrepen, de rest van de PA (= licht- en geluidsinstallatie) niet.
Indien gewenst kunnen wij vrijblijvend een offerte voor de PA bezorgen.