Commerwell

VZW KAVA

 

Kulturele Ambiance Via Artiesten

Commerwell

Coverband Commerwell speelt reeds sinds 2003 in dezelfde bezetting en dit is duidelijk te horen!
Commerwell biedt u een strakke set gedurende 2 uren met live muziek van bekende nummers in z'n eigen stijl met meerstemmige zangpartijen, strakke muzikaliteit en een ontembaar enthousiasme!
 
Een greep uit de playlist:
Jailhouse rock (Elvis Presley), The Look (Roxette), Pompeii (Bastille), Wake me up (Avicii), Everybody Needs Somebody (The Blues Brothers), I want you back ( The Jackson 5), een stevige rock-medley en een Beatles-medley, ... maar ook Iedereen Is van de Wereld (The Scene), Chris Lomme (De Kreuners), Lieve kleine piranha (Gorki) en Non Non Rien A Changé (Les Popies), … en zoveel meer. Maw iedereen komt gegarandeerd aan zijn trekken tijdens een optreden van Commerwell!
 
Hoe komen ze aan hun naam?
In het maandblad van het jeugdcentrum in Welle waar ze samen opgegroeid zijn, schreef toenmalig secretaris Peter over ‘de mannen die daar wekelijks lawaai kwamen maken’: “ze komen er wel”. Dan was het enkel nog kwestie van er een beetje een Engels tintje aan te geven en Commerwell was geboren.
 
Commerwell kiest bewust voor een set met “minder evidente”, maar daarom niet minder bekende covers van de jaren 70 tot nu over verschillende genres heen. Dat zorgt er dan ook voor dat Commerwell aangenaam verrast in vergelijking met de 'traditionele coverbands'.
 

Website: www.commerwell.be 
Facebook: https://www.facebook.com/commerwell

Link naar live-beelden: https://www.facebook.com/commerwell/videos/4562164933814096

Prijs: € 820,00 + € 7,20 BTW. Dit is de totale prijs voor optredens van maximum 2 uren binnen een straal van 40 kilometer rond Denderleeuw en indien Commerwell niet meer dan 2 uren voor het optreden aanwezig moet zijn. De PA (= licht- en geluidsinstallatie) is niet inbegrepen.
Voor €1125,00 + €9,00 BTW kan Commerwell komen optreden met hun eigen PA geschikt tot 500 personen.
Neem vrijblijvend contact op voor een offerte indien de locatie verder dan 40 kilometer van Denderleeuw gelegen is.